Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT GSE Timer Box II 4x600W ngrohje - kuti timer + ngrohje për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

GSE Timer Box II 4x600W ngrohje - kuti timer + ngrohje për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

Çmimi: 16,581.00lek
  • Kodi:
    777
  • Pesha:
    2.000 kg

Kutia e kohëmatësit ndez dhe fik 4 çakëll x 600 W.

 

 

Kutia e kohëmatësit përdoret nga disa ngarkesa induktive, të tilla si llambat me presion të lartë me ndezje dhe fikje të lartë njëkohësisht. Kjo përfshin një ngarkesë kontaktor/rele 4x600W. Modeli me një prizë ngrohjeje që ndizet kur dritat janë të fikur (menaxhimi i energjisë).

 

 

Të dhënat teknike:

 

- Kuti me kohëmatës: 230x300x110mm
- 1 Së pari përfshirë. lidhës 16A (EC) 4x600W
- 1 Së pari përfshirë. lidhës 10A (CH) 3x600W,
- Volt: 230 V / 50 Hz
- Kohëmatësi 24 orë me fuqi rezervë 36h, me 30min. vendosjen
- Reletë: 4x16A 230V
- Klasa e mbrojtjes: IP40

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ИНСТРУКЦИЯ ЗА НАСТРОЙКА НА ТАЙМЕР-ЧАСОВНИКА

 

 

ИНСТРУКЦИИ

 

 

Кутията е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 3 години от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.