Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT GSE Timer Box 12x600W - kuti timer për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

GSE Timer Box 12x600W - kuti timer për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

Çmimi: 19,500.00lek
  • Kodi:
    780
  • Pesha:
    2.000 kg

Kohëmatësi/kontaktori GSE për konsumatorët induktiv 12x600W.

 

 

Versioni standard - njëfazor me 3 kabllo energjie . Kutia e kohëmatësit kontrollon disa ngarkesa induktive. Një prej tyre janë llambat me presion të lartë. Kontaktori bazohet në sistemin e kontrollit dhe është projektuar për ngarkesë induktive deri në 12x600W.Pajisja kontrollohet nga një timer i besueshëm gjerman 24 orë - Grasslin me 36 orë rezervë energjie (bateri).

 

 

Të dhënat teknike:

 

- Kuti me kohëmatës: 230x300x110mm
- 1 Së pari përfshirë. lidhës 16A (EC) 4x600W
- 1 Së pari përfshirë. lidhës 10A (CH) 3x600W,
- 3 Së pari. Konektori 9x600W
- Volt: 230 V / 50 Hz
- Kohëmatësi 24 orë me fuqi rezervë 36h, me 30min. vendosjen
- Reletë: 4x16A 230V
- Klasa e mbrojtjes: IP40

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

 

INSTRUKSIONET E INSTALIMIT TË TIMER-CLOCK

 

 

UDHËZIME

 

 

 

Kutia sigurohet me garancinë e defekteve për një periudhë prej 3 vjetësh nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.