Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Timer dixhital me 6 programe

Timer dixhital me 6 programe

Çmimi: 1,860.00lek
  • Kodi:
    108
  • Pesha:
    0.500 kg

Kontakt me kohëmatës dixhital të programueshëm (ditor/javor) me 6 programe.

 
 
 
 
Aftësia për të ndezur dhe fikur aparatet elektrike çdo 1 minutë (hap-1 min.) Rele elektronike 24 orëshe. Lehtë për t'u programuar me deri në 8 ndezje/fikje në ditë ose 56 ndezje/fikje në javë. Ekran i madh LCD me bateri të integruar.
 
 
 
- Funksioni i rastësishëm (i rastësishëm)
- Funksioni i kohës së verës
- Kohëmatësi i numërimit mbrapsht nga 1 minutë në 10 orë
- Bateria e integruar NiMH e rikarikueshme për deri në 100 orë jetëgjatësi të baterisë.
 
 
 
 
Specifikimet:
 
- Tensioni: 230 V AC - 50Hz
- Maks. produkti: 7.8A - 230V AC - 1800W
- Intervali minimal: 1 min
- Rryma induktive: 3A
 
 
 

Kohëmatësit janë pajisje të përshtatshme për kontrollin e pajisjeve që duhet të punojnë në një modalitet të caktuar kohe.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë