Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E LULEZIMIT GIB 250W Lighting Flower Spectre HPS - llambë me lule natriumi

GIB 250W Lighting Flower Spectre HPS - llambë me lule natriumi

Çmimi: 2,765.00lek
 • Kodi:
  73
 • Pesha:
  0.170 kg

Një alternativë shumë e mirë dhe e lirë për periudhën e lulëzimit

Seria GIB e llambave Lighting Flower Spectre është për këdo që dëshiron të marrë një korrje të mirë me një buxhet më të vogël. Është gjithashtu një zgjedhje shumë e mirë për kopshtarët amatorë, kopshtarët e brendshëm dhe për mbrojtjen e bimëve tropikale në dimër, pasi disponohen edhe llamba me fuqi shumë të ulët .

 • Lloji: Llambë me presion të lartë natriumi (HPS)
 • Spektri: faza e lulëzimit, spektri i lulëzimit
 • Fuqia: 250 watts
 • Priza: E40
 • Lumen: 33,000
 • Përmasat: 25 x 5 cm
 • Jeta: 20,000 orë
 • Sipërfaqja efektive: +/- 0,5 m2

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.
Llambat HPS lëshojnë dritë të kuqe, e cila ndihmon në rritjen e prodhimit gjatë fazës së lulëzimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ВНИМАНИЕ: Тези инструкции трябва да бъдат спазвани за да се избегнат възможни наранявания, повреди или аварии. Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.

 

 

 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  
 • Използвайте само дросел одобрен от UL и CSA.Пазете лампата директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурен промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  
 • Това е лампа с вакуумна изолация и може да се спука.  
 • Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.
 • Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата.
 • Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 

Лампата е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.