Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E LULEZIMIT Philips 600W SON-T PIA - llambë me lule natriumi

Philips 600W SON-T PIA - llambë me lule natriumi

Çmimi: 8,500.00lek
 • Kodi:
  433
 • Pesha:
  0.200 kg

Modeli Philips SON-T PIA është ideal për periudhën e lulëzimit të bimëve tuaja

 

 

Këto llamba kontribuojnë në thithjen më të mirë të CO2 , fotosintezë dhe rritje të përmirësuar dhe me cilësi të lartë. Llambat Son-T Pia lëshojnë sasinë më të lartë të dritës për vat (PAR). Kjo është llamba më efikase me performancën më të mirë teknike dhe konsumin më të ulët të energjisë. Lidhet me mbytje/çakëll, i vendosur 50-60 cm nga maja e bimëve.

 

 

 • fole E40;
 • optimizuar posaçërisht për lulëzimin;
 • fuqia aktuale: 603 W;
 • rryma përmes llambës: 5.8A;
 • tension: 110V;
 • prodhimi i dritës: 86,500 Lm;
 • jeta: 20,000 orë;
 • temperatura e ngjyrës: 2000K;

 

 

 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.
Llambat HPS lëshojnë dritë të kuqe, e cila ndihmon në rritjen e prodhimit gjatë fazës së lulëzimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

 

FLETËPALOSJE

 

 

 

KUJDES: Këto udhëzime duhen ndjekur për të shmangur dëmtimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambe nuk duhet të jetë përgjegjës për asnjë mosfunksionim, dëmtim, djegie ose zjarr që vjen nga mosrespektimi i udhëzimeve të mëposhtme.

 

 

 • Përdorni llambën me pajisje elektrike të përputhshme.
 • Përdorni vetëm një gaz të miratuar nga UL dhe CSA.
 • Mbajeni llambën drejtpërdrejt në kontakt me shiun, slushin ose borën që të mos thyhet nga ndryshimi i temperaturës.
 • Instaloni llambën me forcë, por pa forcë të tepruar në tabaka për të zvogëluar dridhjet.
 • Mos përdorni forcë të tepruar, për të mos e thyer llambën.
 • Është një llambë e izoluar me vakum që mund të shpërthejë.
 • Zëvendëso llambën nëse është e gërvishtur, e çarë ose e dëmtuar.
 • Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen e mundshme elektrike ose djegien.
 • Si masë sigurie, vishni syze kur instaloni ose çmontoni llambën.
 • Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen ose djegien e mundshme elektrike. Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

Llamba sigurohet nga një garanci e defekteve për një periudhë 1 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.