Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LAMPAT CFL PowerPlant 150w, 2700K - Llambë fluoreshente kompakte me lulëzim Envirogrow

PowerPlant 150w, 2700K - Llambë fluoreshente kompakte me lulëzim Envirogrow

Çmimi: 5,187.00lek
 • Kodi:
  434
 • Pesha:
  0.300 kg

Llambë CFL me çakëll elektronik të integruar (lidhet drejtpërdrejt me rrjetin me prizën E40).

 • Nuk zhvillon temperaturë të lartë - mund të vendoset sa më afër bimëve.
 • I përshtatshëm për ndriçim shtesë, ndriçim anësor, bimë amë dhe klone
 • Shpërndarja minimale e nxehtësisë / 10000 orë jetëgjatësi
 • Mos e prekni me duar pjesën e xhamit të llambës
 • Mos e shtrëngoni shumë prizën
 • Siguroni ventilim adekuat
 • Mos e përdorni llambën nëse është e lagur
 • Mos përdorni në dimmers (dimmer)
 • Mos e përdorni në ndriçues të mbyllur

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë