Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E LULEZIMIT GIB 600W Lighting Flower Spectre XTreme - llambë me lule natriumi

GIB 600W Lighting Flower Spectre XTreme - llambë me lule natriumi

Çmimi: 6,584.00lek
 • Kodi:
  119
 • Pesha:
  0.200 kg

Seritë GIB - Lighting - Flower Spectre XTreme Output llambat karakterizohen nga performanca e jashtëzakonshme.

XTreme Output jep rezultate rekord për sa i përket fluksit të dritës dhe efektivitetit të tij në bimë. Vlerat e matura tejkalojnë të gjitha rezultatet e tjera në krahasim me produkte të ngjashme. Zgjedhje e shkëlqyer për periudhën e lulëzimit. Fuqia FS XTreme 600W.

Një produkt me cilësi të lartë që me siguri do të mbetet i patejkalueshëm për vitet e ardhshme. Seria e llambave GIB Lighting - Flower Spectre XTreme Output ka një performancë të jashtëzakonshme. XTreme Output nënkupton rezultate të jashtëzakonshme për sa i përket fluksit të dritës dhe zbatueshmërisë në procesin fotosintetik. Sigurisht, vlerat e matura i kalojnë të gjitha rezultatet e tjera, sepse në këtë fazë " Flower Spectre XTreme Output" është produkti ynë më i mirë.

 • Rryma: 6.2A
 • Jeta 12,000 orë
 • Lumens: 92,000lm
 • Temperatura e ngjyrës: 2100K

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.
Llambat HPS lëshojnë dritë të kuqe, e cila ndihmon në rritjen e prodhimit gjatë fazës së lulëzimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ЛИСТОВКА

 

 

ВНИМАНИЕ: Тези инструкции трябва да бъдат спазвани за да се избегнат възможни наранявания, повреди или аварии. Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.

 

 

 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  
 • Използвайте само дросел одобрен от UL и CSA.Пазете лампата директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурен промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  
 • Това е лампа с вакуумна изолация и може да се спука.  
 • Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.
 • Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. 
 • Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.

 

 

 

Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.