Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST BALLASTET ELEKTRONIKE Nanolux 600W e-ballast HPS / MH - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Nanolux 600W e-ballast HPS / MH - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 20,938.00lek
 • Kodi:
  688
 • Pesha:
  1.180 kg

Revolucionari Nanolux takt dixhital provon se gjërat e mira vijnë në paketa të vogla!

 

 

Nanolux përdor teknologjitë moderne të projektimit të qarqeve për të krijuar një gaz me 1/2e madhësisë së gazeve tradicionale dixhitale dhe 1/4 e peshës së tyre. Nanolux punon me llambat HPS dhe MH, dhe përfshin një funksion të rastësishëm fillimi që mundëson nga 0-15 sekonda dritare në çdo gaz për të ndezur llambën. Kjo bën të mundur uljen e fuqisë fillestare kur përdornigazrat e ashpër mn dhe eliminon majat e fuqisë.

 

 

Përveç kësaj, Nanolux janë para-programuarme "nisje të butë" dhe funksionet "e zbehta të buta" që mund të zgjasin "jetën" e llambës. Ata punojnë në 100 - 265 volts dhe përdorin një sistem ekran LED. Ky tregues i lejon përdoruesit të diagnostikojë lehtë probleme të tilla si: dështimi i ventilatorit, tension i lartë ose i ulët, mbrojtje e shkurtër ose e hapur qark, dhe mbingarkesa e nxehtësisë. Përfshin: banesat e para-telave; kllapat e montimit të murit; furnizimi me kabllo 120V.

 

 

UDHËZIME PËR PËRDORIM

 

 

Gazet (ballastët) rregullojnë tensionin e furnizuar me llambën e zgjedhur në llambën operative dhe ndezin llambën, duke krijuar një puls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së energjisë nga titullari. Ndryshimi midis të dyve është se balasti elektronik nuk kërkon një fillestar dhe zakonisht është më i lehtë dhe më pak i nxehur. Avantazhe të tjera janë operacioni më i qetë se gazet konvencionale, rritja e jetës së llambave me 30% - 50% dhe impulset e reduktuara të rrjedhjes së dritës.

 

 

Ballastet elektronike ndryshojnë rrjedhën e rrymës në llambën e dritës duke përdorur një seri spiralesh induksioni që janë të ndara nga njëra-tjetra.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Specifikimet:

 

 • 600 W
 • Tensioni në hyrje: 120-240
 • Rryma e hyrjes: 5.2 / 2.6A
 • Llamba: SE
 • Cilësimet e zbehjes: 110%, 100%, 75%, 50%
 • PF:> 0,99
 • THDI: <10%
 • CF: <1.7
 • Frekuenca e hyrjes: 50 / 60 Hz

 

 

Çakëlli jepet me garanci për defekte për një periudhë 3-vjeçare. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.