Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST BALLASTET ELEKTRONIKE Lumii Digita ECO 600W - Ballast elektronik për llambat HPS dhe MH

Lumii Digita ECO 600W - Ballast elektronik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 19,413.00lek
 • Kodi:
  503
 • Pesha:
  3.215 kg

Lumii Digita ECO mikroprocesor i kontrolluar nga mikroprocesori është një gaz elektronik me një mikro-procesor të ndërtuar që kontrollon dhe operon me frekuencë më të lartë se gazet standarde analoge.

 

Efektshmëri më e lartë - më shumë dritë për bimët tuaja. Lejon ndezjen e shpejtë të bulbit, duke kursyer kështu energji. Më i qetë se çdo gaz tjetër.

 

 • Modeli 600 watt ka disa mode operative:250W, 250W boost, 400W, 400W Boost, 600W dhe 600W Boost. Për një llampë 600W, filloni në 600W pas 10-15 minutave, mund të kaloni në 600W Boost (+10%) ose të reduktoni në 400 Boost ose 400W. Për një llambë 400W, filloni në 400W pas 10-15 minutave mund të kaloni në 400 Boost (+10%).
 • Matjet tregojnë deri në 30% më shumë shkëlqim se gazet analoge.
 • Gazi elektronik është zgjidhja e problemit të tensionit të parregullt të energjisë elektrike. rrjeti!
 • Gazet analoge plaken me kalimin e kohës, fillojnë të zhurmojnë dhe konsumojnë më shumë energji elektrike, ngrohen gjithnjë e më shumë në kurriz të rënies së tensionit. Me gazet elektronike kjo nuk ndodh, ato mbajnë të njëjtin nivel rrezatimi dhe efektshmërie.
 • Për të siguruar një operacion të sigurt, gaz lumi është programuar të mbyllet në rast të qarkut të shkurtër, djegies së llambave ose mungesës së tij.

 

Gazet (ballastët) rregullojnë tensionin e furnizuar me llambën e zgjedhur në llambën operative dhe ndezin llambën, duke krijuar një puls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së energjisë nga titullari. Ndryshimi midis të dyve është se balasti elektronik nuk kërkon një fillestar dhe zakonisht është më i lehtë dhe më pak i nxehur. Avantazhe të tjera janë operacioni më i qetë se gazet konvencionale, rritja e jetës së llambave me 30% - 50% dhe impulset e reduktuara të rrjedhjes së dritës.

 

Ballastet elektronike ndryshojnë rrjedhën aktuale në llambën e dritës duke përdorur një seri spiralesh induksioni që janë të ndara nga njëra-tjetra. Ndryshe nga ballast magnetik, ata përdorin një spirale induksioni në vend se një seri bobinave. Impulsi i dhënë nga ballasti në llambë është më i shpejtë, gjë që redukton konsumin e energjisë. Gazrat elektronikë nuk ngrohen gjatë funksionimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Të dhënat teknike:

 • Tensioni i furnizimit: 220–240V 50Hz
 • Rryma: 2.90A
 • Fuqia hyrëse: 620 W
 • Fuqia e daljes: 600 W
 • Efikasiteti:> 0,99
 • THD (shtrembërime jolineare): <10% Imax: Cf. <1.7

 

 

 • Fikeni energjinë kur ndërroni llambën.
 • Lumii rekomandon ndryshimin e llambës çdo 9 muaj.

ËSHTË SHUMË E RËNDËSISHME që llamba të ftohet plotësisht (20-30 minuta) përpara se ta ndizni përsëri! E kundërta ia shkurton jetën.Gjithashtu nuk duhet fikur para se llamba të ketë fuqinë e plotë.

Mbroni mbytjen nga mbinxehja dhe lagja! Montoni të paktën 15 cm larg njëri-tjetrit.

Çakëlli jepet me garanci për defekte për një periudhë 3-vjeçare. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.