Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST BALLASTET ELEKTRONIKE Lumatek NXE 400W - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Lumatek NXE 400W - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 20,917.00lek
 • Kodi:
  95
 • Pesha:
  2.500 kg

Gaz elektrik me kontroll mikroprocesori!

 

 

Gazet dixhitale Lumatek janë teknologjia më e përparuar në treg për ndriçimin serrë. Kompakte dhe krejtësisht të heshtura, ato kanë më shumë efikasitet - më shumë lumens për watt se çdo model tjetër. Teknologjia e mikroprocesorit lejon përshtatjen e modelit të llambës së përdorur dhe gjendjes së saj, si dhe në tensionin e shtyllave.

 

 


CILAT JANË DOBITË E NJË EMETIMI MË TË MADH TË DRITËS?

Më shumë ndriçim me konsum më të ulët të energjisë dhekështu performancë më të madhe në të njëjtën sipërfaqe.

 

 

NJË VËSHTRIM PËR PËRPARËSITË

 • Dalje më e lartë e dritës
 • Jetë më e gjatë me llambë
 • Garanci 5-vjeçare
 • Banesa rezistente alumini
 • Heshtje
 • Konsum i ulët aktual
 • Pajisja montohet lehtë dhe shpejt
 • Shpejt: Sapo llamba ndezet, llamba arrin ngjyrën më të mirë
 • Rezistencë elektronike ballast
 • Krahasuar me rezistencën standarde të ballastit, ndriçimi është pa dridhje

 

 

UDHËZIME (en)

 

 

Gazet (ballastët) rregullojnë tensionin e furnizuar me llambën e zgjedhur në llambën operative dhe ndezin llambën, duke krijuar një puls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së energjisë nga titullari. Ndryshimi midis të dyve është se balasti elektronik nuk kërkon një fillestar dhe zakonisht është më i lehtë dhe më pak i nxehur. Avantazhe të tjera janë operacioni më i qetë se gazet konvencionale, rritja e jetës së llambave me 30% - 50% dhe impulset e reduktuara të rrjedhjes së dritës.

 

 

Ballastet  elektronike  ndryshojnë rrjedhën  aktuale  në  llambën e dritës  duke përdorur  një seri  bobinave induksioni që  janë të ndara  nga njëra-tjetra  . Ndryshe nga ballast magnetik, ata përdorin një spirale induksioni në vend se një seri bobinave. Impulsi i dhënë nga ballasti në llambë është më i shpejtë, gjë që redukton konsumin e energjisë. Gazrat elektronikë nuk ngrohen gjatë funksionimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

E rëndësishme: mos e kaloni mbytjen në modalitetin SL (super lumen) kur përdorni një llambë halide metalike (MH).

 

Specifikimet:

 • Tensioni: 230 V 50 / 60 Hz
 • Rryma maksimale e hyrjes (A): 1.90A
 • Fuqia hyrëse: 440 W
 • Fuqia e daljes: 420 W
 • Faktori i fuqisë:> 0,99
 • Gama e tensionit: 175 deri në 275 V
 • THD: <8%
 • Llamba CCF: <1.7
 • Frekuenca e funksionimit: frekuencë e lartë
 • Temperatura e ambientit për funksionimin me ngarkesë të plotë: -25 deri në 40 ° C (-13 deri në 104 ° F)
 • Env.IP:> IP23
 • Lagështia: në gjendje të funksionojë me lagështi relative nga 0% në 90%, pa kondensim

 

Çakëlli jepet me garanci për defekte për një periudhë 5 vjeçare. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.