Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST BALLASTET ELEKTRONIKE Lumatek 1000W dimmable - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Lumatek 1000W dimmable - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 39,742.00lek
 • Kodi:
  504
 • Pesha:
  4.900 kg

Mbytje elektronike me kontroll mikroprocesor

Ballastet dixhitale Lumatek ofrojnë teknologjitë më të avancuara në treg për ndriçimin e serrave. Kompakt dhe plotësisht të heshtur, ato kanë efikasitetin më të lartë - më shumë lumen për vat se çdo model tjetër. Teknologjia e mikroprocesorit lejon rregullimin me modelin e llambës së përdorur dhe gjendjen e saj, si dhe me tensionin e rrjetit.

 

Të dhënat teknike:

 

 • Tensioni i furnizimit: 220-240V 50 / 60Hz
 • Rryma: 4.70A
 • Fuqia hyrëse: 1030 W
 • Fuqia e daljes: 1000 W
 • Efikasiteti:> 0,99 THD
 • (shtrembërime jolineare): <10%
 • Imax: Isr. <1.7
 • Temperatura e jashtme: nga -25 ° C në 50 ° C
 • Ngrohja (Δt): 30 ° C
 • Klasa e mbrojtjes:> IP23

 

UDHËZIME

 

Ballastët elektronikë ndryshojnë rrjedhën e rrymës në llambën e dritës duke përdorur një seri mbështjelljesh induksioni që janë të ndara nga njëra-tjetra. Ndryshe nga çakëlli magnetik, ata përdorin një spirale induksioni, jo një seri mbështjelljesh.Pulsi i furnizuar nga çakëlli në llambë është më i shpejtë, gjë që redukton konsumin e energjisë. Aspiratat elektronike nuk nxehen gjatë funksionimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

1000-ватовият модел има 4 режима на работа:  600W, 750W, 1000W и 1000W SuperLumen.

 • За лампа от 1000W стартирайте на 1000W и после можете да превключите на 1000SL (+10%) или да намалите на 750W или 600W.
 • За лампа от 750W стартирайте на 750W и после можете да превключите на 600W. За лампа от 600W включете на 600W.

 

Важно: не включвайте дросела в режим SL (super lumen) когато използвате метал-халидна (MH) крушка.

 

 • Измерванията сочат до 30% повече яркост от аналоговите дросели и 10-15% повече от конкурентните електронни.
 • Електронният дросел е решение на проблема с нерегулярното напрежение на ел. мрежа!
 • Аналоговите дросели остаряват с времето, започват да шумят и да консумират повече електричество, загряват все повече, за сметка на намаляваща светимост. При електронните дросели това не се случва, те подържат едно и също ниво на излъчване и ефективност.
 • Дроселите Lumatek са програмирани за "мек старт", тоест за стартирането на лампата не е нужен пик на напрежението и тока, което удължава живота на крушката, не натоварва електроинсталацията и позволява безопасно стартиране на по-голям брой дросели едновременно.
 • За осигуряване на безопасна работа, дроселът Lumatek е програмиран да се изключва в случай на късо съединение, при изгаряне на крушката или нейната липса.
 • Напълно безшумен, окомплектован в запечатана кутия. Всеки дросел е тестван в продължение на 12 часа за осигуряване на максимална надежност.
 • Lumatek е проектиран да работи с качествени лампи.
 • Изключете захранването при смяна на лампата.
 • Lumatek препоръчва лампата да се сменя на 6-12 месеца.

 

МНОГО ВАЖНО е лампата да изстине напълно (20-30 мин.) преди да се включи отново!

 

 • Обратното съкращава живота й. Също така, не бива да се изключва преди лампата да е достигнала пълна мощност.
 • Пазете дросела от прегряване и намокряне!
 • Монтирайте на поне 15cm един от друг.

 

Баластът е обезпечен с гаранция за дефекти за период от 5 години. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.