Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST BALLASTET ELEKTRONIKE Lumatek NXE 600W - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Lumatek NXE 600W - çakëll elektronik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 24,446.00lek
 • Kodi:
  96
 • Pesha:
  2.900 kg

Gaz elektrik me kontroll mikroprocesori!

 

 

 

Gazet dixhitale Lumatek ofrojnë teknologjitë më të përparuara në treg për ndriçimin serrë. Kompakte dhe krejtësisht të heshtura,  ato kanë efikasitetin më të lartë - më shumë lumens për watt se çdo model tjetër.  Teknologjia e mikroprocesorit lejon rregullimin e modelit të llambës së përdorur dhe gjendjes së tij, si dhe në tensionin e shtyllave.

 

 

 


CILAT JANË DOBITË E NJË EMETIMI MË TË MADH TË DRITËS?

 

Më shumë dritë me më pak konsum energjie dhe kështu performancë më të madhe në të njëjtën sipërfaqe.  Kur përdoret një reflektues i përshtatshëm, drita e rritur mund të shpërndahet në një sipërfaqe më të madhe.

 

 

 

NJË VËSHTRIM PËR PËRPARËSITË

 

 • Dalje më e lartë e dritës
 • Jetë më e gjatë me llambë
 • Garanci 5-vjeçare
 • Banesa rezistente alumini
 • Heshtje
 • Konsum i ulët aktual
 • Pajisja montohet lehtë dhe shpejt
 • Shpejt: Sapo llamba ndezet, llamba arrin ngjyrën më të mirë
 • Rezistencë elektronike ballast
 • Krahasuar me rezistencën standarde të ballastit, ndriçimi është pa dridhje

 

 

UDHËZIME (en)

 

 

Gazet (ballastët) rregullojnë tensionin e furnizuar me llambën e zgjedhur në llambën operative dhe ndezin llambën, duke krijuar një puls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së energjisë nga titullari. Ndryshimi midis të dyve është se balasti elektronik nuk kërkon një fillestar dhe zakonisht është më i lehtë dhe më pak i nxehur. Avantazhe të tjera janë operacioni më i qetë se gazet konvencionale, rritja e jetës së llambave me 30% - 50% dhe impulset e reduktuara të rrjedhjes së dritës.

 

 

               Në   kontrast me ballast magnetik, ata përdorin një spirale induksioni në vend se një seri bobinave. Gazrat elektronikë nuk nxehen gjatë operacionit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

E rëndësishme: mos e ndizni lëmin në modalitetin SL (super lumen) kur përdorni një bulb metal-khalid (MH).

 

 

Specifikimet:

 

 • Prizë për hyrjen në rrjet me një kordon fuqie 4 metra
 • Tension: 240V 50 /60Hz
 • Input aktual max (A): 2.70A
 • Fuqia hyrëse: 630W
 • Fuqia e prodhimit: 600W
 • Faktori i fuqisë: > 0.99
 • Gama e tensionit: 175 deri në 275V
 • THD: <8%
 • Llamba CCF: <1.7
 • Frekuenca operative: frekuencë e lartë
 • Temperatura e ambientit për funksionimin e plotë të ngarkesës: -25 deri në 40°C (-13 deri në 104°F)
 • Rritja e temperaturës së trupit (Δt): 35°C (95°F)
 • Mjedisi kërkon:> IP23
 • Lagështia: e aftë për të vepruar me lagështi relative nga 0% në 90%, jo kondensuese

 

 

 

Ballasti është i garantuar për defektet për një periudhë prej 5 vjetësh. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.