Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Kutia e farave Plagron - Tabaka për rritje & Seedbooster - komplet mbirjes

Kutia e farave Plagron - Tabaka për rritje & Seedbooster - komplet mbirjes

Çmimi: 2,560.00lek
  • Kodi:
    686
  • Pesha:
    0.400 kg

Mbirje e sigurt e farave

Plagron seedbox është një paketë e përsosur fillestare!

Çdo grup përmban:

  • Tabaka shumimi me kapak transparent (kjo tabaka ofron një mjedis ideal për zhvillimin e pasardhësve.);
  • 12 mikrobe testuese (12 qelizat germinale kujdesen për ekuilibrin e saktë të pH, EC dhe ajrit/ujit.)
  • 250 ml Stimulues Seedbooster për mbirje të sigurt, të shpejtë dhe të fuqishëm, dhe për zhvillim të shëndetshëm të rrënjëve. Ky stimulues përmban një enzimë mbrojtëse - antiignilostny, e cila depërton butësisht edhe në farat më të rënda. Kjo stimulon mbirjen e farës.

Edhe ndërrimet e pjekura mbijnë shpejt dhe me lehtësi. Ndiqni udhëzimet e qarta të bashkangjitura në komplet. Një rezultat i dukshëm mund të shihet pas disa ditësh.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë