Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hy-Pro HY-PRO Starterpack Terra - paketë fillestare për kultivimin e tokës

HY-PRO Starterpack Terra - paketë fillestare për kultivimin e tokës

Çmimi: 6,239.00lek
  • Kodi:
    655
  • Pesha:
    4.000 kg

HY-PRO Starterpack Terra u siguron bimëve një grup të plotë të lëndëve ushqyese thelbësore, si dhe të gjithë elementët mikro dhe makro, duke siguruar çdo fazë të zhvillimit të bimëve.

Starterpack Terra përmban të gjitha gjërat më të rëndësishme për të marrë një rezultat të mirë.


• Rootsimulator
• Spraymix
• Terra
• PH -

Rootsimulator: Stimulues i rrënjëve

Spraymix : Për vitalitet

Terra : Pleh bazë

PH - : Për të rregulluar nivelin e PH

Këto komplete përfshijnë gjithashtu një tavolinë, stilolaps dhe fletore.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë