Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Paketa e tokës HESI Start

Paketa e tokës HESI Start

Çmimi: 6,209.00lek
  • Kodi:
    131
  • Pesha:
    3.000 kg

Të gjithë plehrat dhe aditivët e nevojshëm për të filluar me produktet HESI, për një korrje të mirë dhe cilësore.

HESI Start Pack është një garanci për rezultate të shkëlqyera në rritjen e bimëve. Duke blerë HESI Start Pack, ju kurseni 20% të çmimit të produkteve individuale!

Kompleti SOIL - për tokë përmban:

+ Katalogu dhe tabela e kombinimit
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë