Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Paketa HESI Start për kokosin

Paketa HESI Start për kokosin

Çmimi: 6,536.00lek
  • Kodi:
    168
  • Pesha:
    0.500 kg

Paketa HESI Start për kokosin

Të gjithë plehrat dhe aditivët e nevojshëm për të filluar me produktet HESI, për një korrje të mirë dhe cilësore. HESI Start Pack është një garanci për rezultate personale në rritjen e bimëve. Duke blerë HESI Start Pack, ju kurseni 20% të çmimit të produkteve individuale!

Paketa e kokosit HESI Start përmban:- 1 x Root Complex 500ml
- 1 x Super Vit 10 ml
- 1 x Power Zyme 500ml

- 1 x TNT Kompleks 500ml
- 1 x Coco 1L
- 1 x PK 13/14 1L


+ Katalogu dhe tabela e kombinimit

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë