Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Paketa HESI Start për Hidro

Paketa HESI Start për Hidro

Çmimi: 6,405.00lek
  • Kodi:
    170
  • Pesha:
    0.500 kg

Paketa HESI Start për Hidro.

Të gjithë plehrat dhe aditivët e nevojshëm për të filluar me produktet HESI, për një korrje të mirë dhe cilësore. HESI Start Pack është një garanci për rezultate të shkëlqyera në rritjen e bimëve . Duke blerë HESI Start Pack , ju kurseni 20% të çmimit të produkteve individuale!

Paketa HESI Start për Hidro përmban:- 1 x Root Complex 500ml
- 1 x Super Vit 10 ml
- 1 x Power Zyme 500ml

- 1 x Hydro Grow 1L
- 1 x Hydro Bloom 1L
- 1 x PC 13/14 500 ml

+ Katalogu dhe tabela e kombinimit

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë