Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë CANNA Grow Box - paketë fillestare për kultivimin e tokës

CANNA Grow Box - paketë fillestare për kultivimin e tokës

Çmimi: 5,378.00lek
  • Kodi:
    656
  • Pesha:
    2.000 kg

Fillimi i paketës për kultivimin e tokës

CANNA Grow Box Terra u siguron bimëve një grup të plotë lëndësh ushqyese thelbësore, si dhe të gjithë elementët mikro dhe makro, duke siguruar çdo fazë të zhvillimit të bimëve.

Kompleti i tokës CANNA përmban:

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë