Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Kompleti fillestar i TA Tripack

Kompleti fillestar i TA Tripack

Çmimi: 2,933.00lek
  • Kodi:
    763
  • Pesha:
    2.200 kg

GHE / TA ju ofron kompletin fillestar të Tripack, i cili përfshin gjithçka që ju nevojitet për një cikël të plotë rritjeje!

Seti përfshin:
FloraGro x 0.500L
FloraBloom x 0,500L
Flora Micro x 0.500L
Për të gjitha metodat e kultivimit.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Terra Aquatica nga GHE Tripack Flora është një produkt i serisë Flora për të gjithë adhuruesit e bimëve të rritura në zona gëlqerore. Ai përfshin një pleh mineral standard të zhvilluar nga një ekip kërkimor i udhëhequr nga Dr. Cal Herman. Synimi i tyre ishte të prezantonin në treg një pleh që plotëson të gjitha nevojat e një bime dhe është plotësisht fleksibël në aplikimin e tij, në përputhje me fazën e zhvillimit dhe nevojat individuale të bimës.

GHE Tripack Flora përmban 0,5 litra nga çdo GHE FloraMicro , GHE FloraGro dhe GHE FloraBloom . Ndërsa FloraGro është pleh i zgjedhur për ciklin e rritjes, ju mund t'i mbani bimët tuaja në ciklin e lulëzimit në formimin e luleve dhe frutave duke aplikuar FloraBloom. Përveç kësaj, FloraMicro është një pleh shtesë që përmban mikronutrientë kelate, i cili siguron rritje veçanërisht të shpejtë.

Nëse rezulton se ju duhet të rregulloni vlerën e pH . GHE Tripack Flora gjithashtu përmban pH pluhur. Pluhuri GHE pH është absolutisht i pastër, i koncentruar dhe i padëmshëm, ndryshe nga pluhuri i lëngshëm me pH . Produkti bëhet një reduktues efektiv i pH vetëm kur përzihet me ujë. Mund ta përdorni gjatë të gjitha cikleve të rritjes.