Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Paketa fillestare e Biobizz

Paketa fillestare e Biobizz

Çmimi: 7,829.00lek
  • Kodi:
    202
  • Pesha:
    3.000 kg

Të gjithë plehrat dhe aditivët e nevojshëm për të nisur me produktet e Biobizz, deri në një korrje të mirë dhe cilësore.

Biobizz Starter Pack është një garanci për marrjen e rezultateve të shkëlqyera në rritjen e bimëve. Duke blerë paketën fillestare të Biobizz, ju kurseni në çmimin e produkteve individuale!

Seti përmban:

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë