Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KIT PROMOCIONAL "STANDART" - komplet ndriçimi për serën

"STANDART" - komplet ndriçimi për serën

Çmimi: 27,072.00lek
  • Kodi:
    536
  • Pesha:
    4.330 kg

Set i përshtatshëm për ndriçimin e një sipërfaqe prej rreth 1.5 metra katrorë dhe përbëhet nga:

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë