Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KITET Promo "Tomax Lumatek 1000W" - komplet ndriçimi për serë

Promo "Tomax Lumatek 1000W" - komplet ndriçimi për serë

Çmimi: 62,855.00lek
  • Kodi:
    965
  • Pesha:
    7.180 kg

Kompleti "Mantis Lumatek 1000W" është projektuar për ndriçimin e zonave më të mëdha rreth dhe mbi 2 metra katrorë dhe përfshin:

 

 

- Llamba Philips 1000W

- Lumatek mbyt 1000W

- reflektor me ftohje Tomax Ф150mm

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë