Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KITET "Rregulloni Lumatek 1000W" - një grup ndriçimi për serën

"Rregulloni Lumatek 1000W" - një grup ndriçimi për serën

Çmimi: 70,745.00lek
  • Kodi:
    966
  • Pesha:
    9.530 kg

Kit "Adjust Lumatek 1000W" përfshin disa nga komponentët më të fuqishëm të ndriçimit dhe garanton rritje të ndjeshme të rendimenteve!

 

Përfshin:

- Llamba Osram 1000W

- Lumatek 1000W gaz

-Rregullo një reflektues mbrojtës krahësh

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë