Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KITET "Lumatek Tube 600W" - komplet ndriçimi për serën

"Lumatek Tube 600W" - komplet ndriçimi për serën

Çmimi: 34,452.00lek
  • Kodi:
    959
  • Pesha:
    7.800 kg

Kit "Lumatek Tube 600W" është një set ideal që ndriçon një sipërfaqe prej rreth 1.5 sq.m. m) dhe do të përfshijë:

 

 

- 2-spektër Llambë Tomax HPS 600W

-  Lumatek 600W gaz

- Kulub 155mm

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë