Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KITET "Shiny Lumatek 1000W" - një grup ndriçimi për serën

"Shiny Lumatek 1000W" - një grup ndriçimi për serën

Çmimi: 53,371.00lek
 • Kodi:
  964
 • Pesha:
  1.100 kg

Seti promovues "Shiny Lumatek 1000W" është ideal për dhoma rritjeje me dimensione më të mëdha.

 

 

Për dyfishin e rendimentit!

 

Seti përfshin:

 

- Llampa Lumatek 1000W

- Lumatek mbyt 1000W

- Reflektori me shkëlqim

Няма наличност
Shtoje tek Lista e deshirave
 • Reflektor alumini i lëmuar imët me fole qeramike E40

  Ky reflektor mund të mbajë të gjitha llambat deri në 1000 vat përfshirëse. E përputhshme me shumicën e mbytjeve të disponueshme aktualisht.

  - Përmasat: 50x50x16 cm
  - Prodhuesi: CIS

  Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

  Çmimi: 1,943.00lek
 • Lumatek ka lançuar serinë e re të llambave HID të kopshtit

   

   

  Të sintonizuar me frekuencën ultra të lartë të funksionimit të çakëlleve elektronike Lumatek , përbërësit e llambës janë të përforcuar, gjë që i bën ata shumë më të fortë dhe për këtë arsye ndriçimi siguron një nivel të lartë fotosinteze dhe rrezatimi aktiv nxit rritjen e shëndetshme të bimëve. Këto llamba kanë vula të përforcuara dhe hark të përforcuar për të siguruar që ato do të sigurojnë performancë afatgjatë me emetim të qëndrueshëm të lumenëve në dalje Llampa natriumi, me spektër të dyfishtë 1000W (fazat e rritjes dhe lulëzimit).

   

   

  Specifikimet kryesore / veçoritë e veçanta:
   
  • Tensioni: 240V 50Hz
  • Jeta në orë: 24000
  • Priza: TT65
  • Lumenët: 130,000
  • Rryma (A): 10.3A & Nbsp
  • OMT (K): 2100
  • PAR (mikromole / sek): 1850
   
   
   

  Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. Llambat e kombinuara lëshojnë dritë të kuqe dhe blu, duke i bërë ato një burim drite të përshtatshëm si për fazën e lulëzimit ashtu edhe për fazën e lulëzimit dhe dhe për fazën e rritjes.

  Çmimi: 11,700.00lek
  Няма наличност
  Shiko detajet