Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø100 - 255 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø100 - 255 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 7,091.00lek
  • Kodi:
    440
  • Pesha:
    2.800 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi prej 9-18 muajsh, Rhino Pro siguron mbi dy vjet efikasitet të lartë.

Hidrokarburet e përdorura në to janë minuar në Australi dhe kanë cilësitë më të larta. Poroziteti i lartë i substancës aktive dhe struktura e cilindrit të aluminit mundësojnë një filtër cilësor më kompakt dhe më të lehtë krahasuar me të tjerët dhe ofrojnë rezultate të shkëlqyera edhe në rrjedhën maksimale të ajrit.

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë kultivimi (brenda) duhet të ketë një sistem ajrimi të ndërtuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ventilim.

Filtri është një pjesë e rëndësishme gjatë montimit të një sistemi ajrimi.Funksioni i filtrave është heqja dhe pastrimi i ajrit.Ato parandalojnë lëshimin e aromave të ashpra nga ambientet.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 200 mm
  • Diametri: 200 mm
  • Fllanxha: 100 mm
  • Produktiviteti optimal: 255 m³ / orë