Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø125 - 300 m3 / h RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø125 - 300 m3 / h RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 8,207.00lek
 • Vlerësimi:
 • Kodi:
  149
 • Pesha:
  4.170 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi midis 9-18 muaj, filtrat

Rhino Pro, ofron mbi dy vjet funksionim shumë efikas. Hidrokarburet e përdorura në to janë minuar në Australi dhe kanë cilësitë më të larta. Poroziteti i lartë i substancës aktive dhe struktura e cilindrit të aluminit mundësojnë një filtër cilësor më kompakt dhe më të lehtë krahasuar me të tjerët dhe ofrojnë rezultate të shkëlqyera edhe në rrjedhën maksimale të ajrit.

Ø 125 - 300 m3 / orë / lartësia: 200 mm

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe të korrat të jenë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.

Filtri është një pjesë e rëndësishme e montimit të një sistemi ventilimi. Funksioni i filtrave është heqja dhe pastrimi i ajrit. Parandaloni aromat e forta të dalin nga ambientet.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
 • Gjatësia: 300 mm
 • Diametri: 225 mm
 • Fllanxha: 125 mm
 • Produktiviteti optimal: 300 m³ / orë

nga GDPR 26-06-2018, 16 Shkurt 2017

Right onti-hs helped me sort things right out.