Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø125 - 600 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø125 - 600 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 11,818.00lek
  • Kodi:
    928
  • Pesha:
    6.200 kg
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 400 mm
  • Diametri: 225 mm
  • Fllanxha: 125 mm
  • Produktiviteti optimal: 600 m³ / orë