Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø315 - 1800 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø315 - 1800 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 28,234.00lek
  • Kodi:
    437
  • Pesha:
    24.000 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi midis 9-18 muajve, Rhino Pro siguron mbi dy vjet punë shumë efikase.

 

Hidrokarburet e investuara në to nxirren në Australi dhe kanë cilësinë më të lartë. Porositja e lartë e substancës aktive dhe struktura e cilindrit të aluminit lejojnë një më kompakt dhe më të lehtë, krahasuar me të tjerët, filtrin e cilësisë dhe sigurojnë një rezultat të shkëlqyer dhe në rrjedhën maksimale të ajrit.

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Që kopshti dhe korrja të jenë cilësore, duhet të mendosh edhe për pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ajrosje.

 

Filtri është një pjesë e rëndësishme kur përpilohet një sistem ventilimi. Funksioni i filtrave është të marrë dhe të pastrojë ajrin. Parandalo që erërat e mprehta të dalin nga ndërtesat.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 1000 mm
  • Diametri: 415 mm
  • Fllanxha: 315 mm
  • Produktiviteti optimal: 1800 m³ / orë