Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø200 - 765 m3 / h RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø200 - 765 m3 / h RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 13,788.00lek
  • Kodi:
    147
  • Pesha:
    7.700 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi midis 9-18 muaj, filtrat

Rhino Pro, ofron mbi dy vjet funksionim shumë efikas. Hidrokarburet e përdorura në to janë minuar në Australi dhe kanë cilësitë më të larta. Poroziteti i lartë i substancës aktive dhe struktura e cilindrit të aluminit mundësojnë një filtër cilësor më kompakt dhe më të lehtë krahasuar me të tjerët dhe ofrojnë rezultate të shkëlqyera edhe në rrjedhën maksimale të ajrit.

Ø 200 - 765 m3 / h

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.

Filtri është një pjesë e rëndësishme e montimit të një sistemi ventilimi. Funksioni i filtrave është heqja dhe pastrimi i ajrit. Parandaloni aromat e forta të dalin nga ambientet.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 500 mm
  • Diametri: 300 mm
  • Fllanxha: 200 mm
  • Produktiviteti optimal: 765 m³ / orë