Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Shiny - reflektor për llambë 250W-1000W

Shiny - reflektor për llambë 250W-1000W

Çmimi: 1,943.00lek
  • Kodi:
    629
  • Pesha:
    0.800 kg

Reflektor alumini i lëmuar imët me fole qeramike E40

Ky reflektor mund të mbajë të gjitha llambat deri në 1000 vat përfshirëse. E përputhshme me shumicën e mbytjeve të disponueshme aktualisht.

- Përmasat: 50x50x16 cm
- Prodhuesi: CIS

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë