Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Powerplant Mantis Pro Grow Light - reflektor për llambë 250W-1000W

Powerplant Mantis Pro Grow Light - reflektor për llambë 250W-1000W

Çmimi: 11,030.00lek
 • Kodi:
  552
 • Pesha:
  1.980 kg

Mantis Pro Grow është një reflektor unik që ruan profilin e tij në të gjithë gamën e tij të rregullueshme.

Pesë cilësimet e thjeshta për t'u rregulluar ju lejojnë të filloni me një dritë më të dendur dhe më të fokusuar kur bimët tuaja janë ende të vogla, duke zgjeruar shpërndarjen e dritës, në varësi të nevojave tuaja dhe madhësisë së minierës. Fluksi i dritës mund të rregullohet gjithashtu duke ndryshuar pozicionin e prizës.

Rekomandohet veçanërisht për bimët që arrijnë madhësi mbi mesataren.

 • sipërfaqe e madhe reflektuese - 56 x 70cm
 • rregullim i pavarur i të dy krahëve
 • mundësia e lëvizjes së llambës horizontalisht dhe vertikalisht
 • të lehta dhe të lehta për t'u montuar
 • i përshtatshëm për të gjitha llambat: 250-1000W HPS dhe MH, si dhe për të gjitha CFL-të

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë