Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Diamanti 400W - reflektor për llambë 400W

Diamanti 400W - reflektor për llambë 400W

Çmimi: 7,901.00lek
  • Kodi:
    138
  • Pesha:
    1.800 kg

Reflektori diamanti 400W

Reflektorët e diamantit janë rezultat i përvojës 15 vjeçare në grooving. Një studim laboratorik fotometrik zbuloi se reflektorët e diamantit prodhojnë një intensitet mesatar drite deri në 50% më shumë se reflektorët konvencionalë. Një reflektor standard zakonisht prodhon "njolla nxehtësie" dhe pika që nuk prodhojnë dritë e mjaftueshme nën reflektor.
Ky reflektor përqendron dritën në mënyrë të barabartë në sipërfaqen 100 cm x 100 cm dhe është projektuar për llamba 250 dhe 400 W.

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë