Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Adjust-A-Wings AVENGER (mesatar) - reflektor për llambën 400W-600W

Adjust-A-Wings AVENGER (mesatar) - reflektor për llambën 400W-600W

Çmimi: 14,400.00lek
  • Kodi:
    553
  • Pesha:
    3.100 kg

Adjust-A-Wings është një reflektor i nivelit të lartë i pajisur me një Super Spreader për efikasitet edhe më të lartë.

 

 

I bërë nga materialet më cilësore, ky reflektor sjell një sërë përfitimesh si për bimët ashtu edhe për kopshtarët.

 

 

 

KARAKTERISTIKAT:
 
- Dyfishi i fuqisë dhe efikasitetit të shumicës së reflektorëve të tjerë në tregun botëror;
- Rritja e sipërfaqes së rritjes për çdo llambë deri në 75%;
- Rrit produktivitetin e llambës deri në 50%;
- Redukton nxehtësinë, kursen energjinë;
- Rezistent ndaj korrozionit;
- 97% Reflektim;
- Veshje xhami Super Aliazh;
- Reflektorë të dyfishtë të rregullueshëm parabolikë.
- Përmasat - 70 cm x 55 cm
 
 
 

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë