Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Hydroponics of Holland ADITIVE TE TJERA Tretësirë përfundimtare 250ml - tretësirë pastrimi

Tretësirë përfundimtare 250ml - tretësirë pastrimi

Çmimi: 1,870.00lek
 • Kodi:
  82
 • Pesha:
  0.250 kg

Zgjidhje pastrimi

 • Ndihmon në parandalimin e mykut
 • lan akumulimin e aditivëve të bimëve dhe shijen e bimës
 • rrit shijen natyrale pa papastërti
 • ndihmon kundër mykut
 • rezultate të shkëlqyera në tokë, koko, lesh guri dhe sistemin hidroponik
 • Përdoreni javën e kaluar përpara se të zgjidhni lule.
 • Ideale për kultivim të brendshëm / të jashtëm.
 • MOS e përdorni në kombinim me Enzimat +

Produktet e pastrimit janë një komponent i rëndësishëm në çdo program rritjeje. Larja e mbetjeve të grumbulluara të lëndëve ushqyese është një hap thelbësor drejt një shije më të mirë dhe më natyrale të produktit përfundimtar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Dozimi:
 
 

1 ml. deri në 1 litër (1: 1000) ujë.

Përdorimi: Përdoreni javën e kaluar. Mos e përdorni në kombinim me Enzimat + dhe/ose tretësirën ushqyese.

Shkundni mirë para përdorimit!