Menu
Profili
Gjuhe

Drip Clean 250ml - tretësirë pastrimi

Çmimi: 1,634.00lek
  • Kodi:
    599
  • Pesha:
    0.350 kg

Detergjent për sistemet e pikave

House & Garden Drip Clean është jashtëzakonisht i dobishëm për këdo që përdor AutoPot, sistemin pikues dhe të gjitha llojet e ujitjes me pika. Ai vepron si një magnet për llumin dhe depozitat që grumbullohen në tuba dhe në tretësirën ushqyese sa herë që bimët tuaja ushqehen. Forcon bimët, përmirëson vitalitetin e tyre dhe elasticitetin e përgjithshëm.

Produktet e pastrimit janë një komponent i rëndësishëm në çdo program rritjeje. Larja e mbetjeve të grumbulluara të lëndëve ushqyese është një hap thelbësor drejt një shije më të mirë dhe më natyrale të produktit përfundimtar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

  • 10mL / 100L tretësirë ushqyese të gatshme.
  • Përdorni Drip Clean nga fillimi për t'u siguruar që sistemi juaj i ujitjes me pika të mos bllokohet.
  • Mos e përdorni kurrë në një sistem të vjetër dhe shumë të ndotur. Depozitat dhe llumi i grumbulluar mund të bllokojnë tubat përgjithmonë.