Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi PËRFOCUES PASURUESE TJERA B.A.C. Tretësirë përfundimtare 120ml - tretësirë pastrimi

B.A.C. Tretësirë përfundimtare 120ml - tretësirë pastrimi

Çmimi: 5,922.00lek
  • Kodi:
    683
  • Pesha:
    0.220 kg

Një produkt i ri në treg i projektuar për të mbajtur substancat e mbeturinave të paktën në mjedisin ushqimor.

 

 

Final Solution punon duke stimuluar grupe të caktuara mikroorganizmash që nga ana e tyre prodhojnë enzima. Këto enzima lidhen me (dhe për këtë arsye në mënyrë efektive heqin nga mediumi ushqyes) klorin (CL) dhe natriumi (Na). Ky produkt zgjidh problemin duke i siguruar bimës ushqim falas gjatë gjithë periudhës deri në kohën e korrjes.

 

Produktet e pastrimit janë një përbërës i rëndësishëm në çdo program kultivimi. Elatimi i mbetjes së grumbulluar të lëndëve ushqyese është një fazë thelbësore drejt një shijeje më të mirë dhe më natyrale të produktit të përfunduar.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

Përdoreni në javën e pestë të lulëzimit. Ruani në një vend të freskët dhe mos shtoni enzima gjatë përdorimit të këtij produkti, pasi do të ndikojë në pH.