Menu
Profili
Gjuhe

Enzimat + 250ml - suplement enzimë

Çmimi: 1,330.00lek
 • Kodi:
  81
 • Pesha:
  0.250 kg

Suplement enzimë

 • I pasuruar me një koktej barishtesh
 • Përmirëson thithjen e oksigjenit
 • 100% biologjike
 • Përmirëson dhe siguron mjedisin për zhvillimin e rrënjëve të bimës suaj
 • Përshpejton heqjen e materialit të tepërt nga sistemi rrënjor
 • Aktivizon mikrozhvillimin dhe përmirëson përthithjen e suplementeve bimore
 • Rekomandohet në kombinim me Root Stimulator dhe Growth / Bloom Excellerator.
 • Për kultivim të jashtëm dhe të brendshëm.

Çfarë janë enzimat dhe pse janë të rëndësishme?

Enzimat janë molekula proteinike që veprojnë si katalizatorë në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime.Enzimat janë elementë të vegjël të pavarur, ato:

- Ato veprojnë në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë ekstraktet.

- Ato qëndrojnë të paprekura për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet disa herë (nganjëherë ditë në një kohë) derisa të shteren.

- Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja.

- Pjesët e kalbura të bimës konsumojnë oksigjen, ndaj është e rëndësishme që ato të largohen nga bima. Enzimat shpërbëjnë këto pjesë kalbëzimi për të formuar një produkt përfundimtar, i cili është një ushqim shtesë për rrënjën (dekstrozë).

Plehërimi nuk ka qenë kurrë më i lehtë sesa me produktet Advanced Hydroponics of Holland. Formula unike lejon përdorimin e lehtë nga prodhuesit fillestarë dhe dozimin fleksibël. Falë përqendrimeve të larta të përbërësve, ju kurseni gjithashtu kohë dhe para.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

1 ml. deri në 1 litër (1: 1000) tretësirë ushqyese.

Përdorimi: Përdoreni një herë në javë. Mos e përdorni në kombinim me tretësirën përfundimtare.

Shkundni mirë para përdorimit!