Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Pure Enzym 500 ml - suplement enzimë

Pure Enzym 500 ml - suplement enzimë

Çmimi: 1,969.00lek
  • Kodi:
    377
  • Pesha:
    0.608 kg

Enzimi i pastër përbëhet nga molekula proteinike shumë të specializuara.

 

 

Molekulat e proteinave janë bërë nga bakteri dhe kërpudhat, duke vepruar si një katalizator për proceset e panumërta biokimike që ndodhin brenda sistemit rrënjesor të bimëve dhe vetvetes.  Kjo do t'i ndihmojë bimët e reja të sigurojnë një sistem rrënjësh shumë më të shpejtë dhe t'i lejojnë ato të rriten të forta dhe të shëndetshme. Pure Enzym  është një zmadhues revolucionar i tokës bazuar në enzima natyrore.

 

 

Përshpejton dhe mbështet degradimin e plotë të pjesëve të thata bimore dhe transformimin e tyre në lëndë ushqyese, përmirëson cilësinë e përbërjes së tokës. Pure Enzym mbështet dhe rrit shkëmbimin e oksigjenit të bimës. Pakëson ndjeshëm rrezikun e sëmundjeve.

 

Çfarë janë enzimat dhe pse janë të rëndësishme?

Enzimat janë molekula proteinike që punojnë si katalizator në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime. Enzimat janë elemente të vogla të pavarura, ato:

 

- Veproni në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë edhe ekstraktet.

- Qëndroni të paprekur për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet në mënyrë të përsëritur (ndonjëherë ditë në një kohë) derisa të jenë të rraskapitur.

- Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja.

- Pjesët e kalbur të bimës konsumojnë oksigjen, kështu që është e rëndësishme t'i hiqni ato nga bima.  Enzimat thyejnë këto pjesë të kalbur duke formuar një produkt përfundimtar që është një ushqim shtesë për rrënjën (dekstrose)

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Shtoni 1 ml Enzimë të pastër për 1 litër ujë (1: 1000).

 

Përdoreni tretësirën çdo herë gjatë ujitjes, deri në javën e katërt të fazës së lulëzimit.

Shkundni mirë para përdorimit!

Ruani në një vend të errët. Mund të shkaktojë irritim të syve dhe lëkurës.