Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Sensizym 250ml - suplement enzimë

Sensizym 250ml - suplement enzimë

Çmimi: 1,177.00lek
 • Kodi:
  883
 • Pesha:
  0.350 kg

Sensizymi është një lëng organik i pacertifikuar që përbëhet nga më shumë se 80 enzima tretëse specifike që përdoren për të shtypur mikrobet në një formë më të tretshme.

 

 

Enzimat tretëse që gjenden në Sensizym veprojnë si katalizator për të përshpejtuar dekompozimin e materies organike të vdekur.  Një substancë organike e vdekur në zonën e rrënjës është një kërcënim për bimët tuaja, sepse është një bazë ideale për mbarështimin e organizmave që shkaktojnë sëmundje.  Katalizatori enzimë lejon lëshimin më të shpejtë të mikrobeve përfituese, amidoneve dhe karbohidrateve në zonën e rrënjës, dhe përmirëson marrjen e ujit dhe thithjen e ushqyesve. Enzimat shpërbëjnë rrënjët e kalbur dhe reduktojnë rrezikun e sëmundjeve, duke e mbajtur kështu zonën e rrënjës të pastër dhe të shëndetshme.  Sensizym, në përgjithësi, i kthen "mbeturinat" organike në ushqim të dobishëm në mënyrë që të pastrojë zonën e rrënjës.  

 

 

Pasi të ndodhë kjo, mund të presësh dobitë e mëposhtme:

 

 • Forca më e madhe dhe bioaktiviteti në zonën e rrënjëve
 • Prani më e madhe e lëndëve ushqyese në hidropinike dhe të gjitha mjediset e tjera të rritjes, duke përfshirë dheun, leshin mineral, fibrat e arrës së kokosit, etj.
 • Parandalimi më i madh i sëmundjeve bimore, të tilla si prishja e rrënjëve dhe sëmundjet që përhapen në tokë
 • Pakësimi i sasive të mbetjeve ushqyese në një mjedis rritjeje dhe në rrënjë, në mënyrë që rrënjët e bimëve të tua të mos mblidhen së bashku
 • Nivel më i lartë i ciklit të bioaktivitetit dhe ushqyesve nga mikroorganizmat përfitues në zonën rrënjë dhe mjedisin e rritjes (veçanërisht nëse jeni duke përdorur një produkt të përbërë nga mikrobe të dobishme (të tilla si Lëngu i Voodoo, Piranha ose Tarantula)

 

Ka 88 lloje enzimave në Sensizym dhe secila prej tyre luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e zonës së rrënjës, të tilla si një makinë e lubrifikuar mirë.

 

 

Mund ta përdorni Sensizymin pas pastrimit të mjedisit me ujë, pak para  se të korrni,  për të përgatitur mjedisin për  ripërdorim.

 

Çfarë janë enzimat dhe pse janë të rëndësishme?

Enzimat janë molekula proteinike që punojnë si katalizator në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime. Enzimat janë elemente të vogla të pavarura, ato:

 

- Veproni në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë edhe ekstraktet.

- Qëndroni të paprekur për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet në mënyrë të përsëritur (ndonjëherë ditë në një kohë) derisa të jenë të rraskapitur.

- Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja.

- Pjesët e kalbur të bimës konsumojnë oksigjen, kështu që është e rëndësishme t'i hiqni ato nga bima.  Enzimat prishin këto pjesë të kalbur duke formuar një produkt përfundimtar, i cili është ushqim shtesë për rrënjën (dekstrose).

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dosage:

 

Shto 2ml/l në javët 1 deri në 6 në fazën e lulëzimit

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË