Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Bud Factor X 1L - stimulues mineral i lulëzimit

Bud Factor X 1L - stimulues mineral i lulëzimit

Çmimi: 8,360.00lek
  • Kodi:
    394
  • Pesha:
    1.150 kg

Bud Factor X - një produkt i ndërtuar nën moton "Nuk është kurrë vonë për të marrë rendimentin maksimal". Përmbajtja e vajrave esenciale është një nga faktorët për rendimentin cilësor.

 

 

Shija, era - varen nga futja e vajrave të domosdoshme bimore në javën e fundit të lulëzimit. Bud Factor X  përmban përbërës biologjikisht aktivë që rrisin aftësinë e bimëve për të zhvilluar resina dhe vajra esenciale. Komponenti Bud Factor X synon gjithashtu  rritjen e rendimentit, jo vetëm për të rritur vlerën e tyre. Ai siguron përbërës biologjikisht aktivë që kontribuojnë në prodhimin maksimal të  terpenoideve, resinit dhe vajrave thelbësore.  Këto janë blloqet e ndërtimit për shijen dhe aromën e bimëve tuaja.

 

Bashkë-faktorët në Bud Factor X janë projektuar gjithashtu për të rritur madhësinë e rendimenteve tuaja, jo vetëm cilësinë e të korrave. Kur përdorni  Bud Factor X, ai do të rrisë rendimentet totale duke përdorur bashkë-faktorët pronarë që janë përftuar në formën e fraksioneve të materialit bimor.  Kjo do të thotë se përbërësit specifikë (ose komponimet) që ndodhin natyrshëm në një shumëllojshmëri të caktuar bimësh janë izoluar. Disa përbërje përmirësojnë disa cilësi.

 

Këto komponime janë të izoluara nga burimet natyrore dhe pjesët e tyre aktive nxirren, duke hedhur pjesën tjetër. Një pjesë e rëndësishme janë terpenoidet, të quajtura edhe terpenes, të cilat janë një klasë e madhe dhe e ndryshme e hidrokarbureve që rrjedhin kryesisht nga bimët. Ato janë një përbërës thelbësor i resinës dhe vajrave, dhe gjithashtu funksionojnë si molekula për aromën dhe shijen. Këto janë blloqe ndërtimi bio-sintetike për shumë organizma.

 

 

Janë identifikuar dhjetëra mijë terpena të ndryshëm.

Ata që prodhohen do të kenë një rëndësi të madhe për aromën dhe shijen që do të kenë bimët tuaja. Për shembull, alfa-pisha është ajo që u jep disa bimëve ose pemëve një erë pishe. Lime 9, siç sugjeron emri, është era e agrumeve. Basili i limonit, për shembull  , ka shumë të ngjarë të ketë sasi të mëdha të rrëshirës gëlqere 9.Përveç rritjes së rendimenteve, aromës  dhe potencialit, Bud Factor X gjithashtu do t'i bëjë të mbjellat  tuaja  shumë më rezistente ndaj merimangave,  butësisë pluhur dhe kalbjes së mollës.  që pasja e më shumë resinave do të jetë një pengesë fizike për bimët tuaja që i mbron ato, si dhe rrit sistemin e tyre imunitar.
Për të njëjtën periudhë kohe që jeni mësuar të rritni bimët tuaja, Bud Factor X do t'i ndihmojë ata të grumbullojnë më shumë masë, vajra esenciale dhe shije.

 

 

Përveç kësaj, resins dhe vajrat thelbësore janë një SPF natyrore e bimëve. Bud Factor X ju lejon të:

- Evitoni dhe reduktoni përmbajtjen e squfurit që përmban disa produkte, gjë që redukton në mënyrë të konsiderueshme cilësinë e produkteve - të tilla si shija dhe aroma.

- Aktivizoni mekanizmat intraqelizorë për prodhimin e vajrave esenciale dhe resinave.

- Siguroni ushqim mikrobeve të dobishme në zonën e rrënjëve.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

2 ml për 1 litër tretësirë ushqyese nga 1 deri në 6 javë të lulëzimit

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM TË NJË