Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Hesi Boost 1L - stimulues i lulëzimit

Hesi Boost 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 1,797.00lek
  • Kodi:
    602
  • Pesha:
    1.150 kg

Përforcues i fuqishëm lulesh

 

Hesi Boost është një stimulues shumë efektiv i luleve, i cili stimulon rritjen e ngjyrave dhe shkurton kohën në momentin e vjeljes. Ajo forcon lulëzimin, rrit përmbajtjen e sheqerit në fruta dhe përmirëson gjendjen e të gjithë bimës. Nxit rritjen e rendimentit dhe cilësinë e të korrave.

 

I përshtatshëm si për hidroponikë ashtu edhe për kultivimin e tokës.

 

- Për të gjithë bimën: HESI Boost përshpejton ndërtimin e bimëve duke stimuluar rritjen dhe divorcin, duke formuar degë të shumta

- Kjo jep një bazë të mirë për ngjyra të forta dhe të qëndrueshme

- Në lule: HESI Boost nxit zhvillimin e buds dhe i bën ato të pandjeshme ndaj kushteve përreth, atmosferike

- Përshpejton zhvillimin e luleve dhe stimulon ngjyra më të mëdha

- Qëndrueshmëria e luleve është përmirësuar shumë dhe jetëgjatësia rritet

- HESI Boost mund të aplikohet në ujin me të cili po ujiteni ose për një spërkatës gjethesh

 

 

Përmban ekstrakte frutash, enzima frutash dhe sheqerna frutash, minerale – fosfor, kalium, magnez, kalcium, hekur dhe elementë gjurmësh me origjinë natyrore.

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Hesi është projektuar për të nxitur rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar përbërje optimale të vitaminave që synojnë çdo fazë të ciklit jetësor të bimëve.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

 

gjatë ujitjes: 20 ml për 10 litra ujë

gjatë spërkatjes: 1-2 ml për 1 litër ujë

 

 

mënyra e aplikimit:

- Tundeni mirë para përdorimit
- Për të stimuluar lulëzimin: aplikojeni një herë në fillim të fazës së lulëzimit
- Për fazën e lulëzimit: aplikojeni jo më shumë se 1-2 herë në javë
- Për bimët me rritje të ngadaltë: aplikimi një ose dy herë në muaj është i mjaftueshëm
- Për fruta të ngrënshëm: të paktën 1-2 javë periudhë pritjeje
- Një litër mjafton për të paktën 500 litra tretësirë ushqyese të gatshme për përdorim
- për kultivim në natyrë mund të ujitet me 4 litra për 10 hektarë