Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Gold C bloom stimulator 1L - stimulues lulëzimi

Gold C bloom stimulator 1L - stimulues lulëzimi

Çmimi: 4,279.00lek
  • Kodi:
    768
  • Pesha:
    1.150 kg

GOLD C është një stimulues i shkëlqyer i rritjes dhe lulëzimit.

Ai përbëhet nga hormonet e rritjes së bimëve, bor, aminoacide, molibden, mangan, ekstrakte të algave, hekur, bakër, kalium, zink, karbohidrate. Përdorni GOLD C kur ujitni bimët tuaja që nga momenti kur ato fillojnë të rriten deri në fund të fazës së lulëzimit.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

2-4 ml për litër ujë

Përdorni gjithmonë të njëjtën dozë A, B dhe C. Për shembull: 200 litra ujë rubineti në të cilin shtoni 600 ml A, 600 ml B dhe 600 ml C.