Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Nirvana 1L - stimulues organik për lulëzimin

Nirvana 1L - stimulues organik për lulëzimin

Çmimi: 2,943.00lek
 • Kodi:
  390
 • Pesha:
  1.150 kg

Nirvana është 100% bio-stimulues organik i lulëzimit! Përmban ekstrakte të të gjitha aminoacideve të njohura, ekstrakteve bimore dhe hormoneve. Përmirëson procesin e metabolizmit. Frutat do të jenë më të mëdha dhe cilësia do të jetë më e lartë.

 

 

Nirvana përmban acid fulvinik - një chelator natyral dhe shumë efektiv.

 

 

Çfarë do të bëjë Nirvana për bimën tënde?

 

 • Përmirëson të korrat, pavarësisht nëse rritesh me metoda artificiale ose natyrore. Një mënyrë për ta arritur këtë është duke krijuar më shumë vende për të lulëzuar në bazën e degëve. Në rast se zakonisht ke gjashtë degë të bazuara, me Nirvana mund të presësh një rritje të disa degëve më shumë mbi një bazë.
 •  Nirvana gjithashtu lejon që të korrat të rriten më të shëndetshme dhe më të forta me më pak raste të insekteve dhe sëmundjeve.
 • Nirvana përmirëson cilësinë e të korrave, veçanërisht për prodhuesit që përdorin metoda artificiale dhe që normalisht nuk përdorin shumë produkte natyrore.
 • Nirvana u siguron bimëve tuaja shumë përbërës bazë të tillë si vajrat thelbësore, të cilat janë për shkak të shijes dhe aromës së bimëve tuaja.
 • Nirvana mbështet në mënyrë të përsosur lulëzimin duke zhbllokuar potencialin e plotë gjenetik të bimës.
 • Nirvana vepron si bio-katalizator, duke lejuar që një reaksion kimik të ndodhë me një ritëm jashtëzakonisht të shpejtë, që do të thotë se bima juaj mund të kryejë funksionet e saj në më pak kohë pa stres.
 • Nirvana mbështet një strukturë rritjeje më të gjerë dhe më të degëruar.
 • Bima juaj do të jetë në gjendje të arrijë më shumë në një periudhë 24-orëshe, sepse ajo "punon" me një ritëm të rritur të metabolizmit. Le të themi se bima juaj shkon nga fillimi deri në fund në 60 ditë, me Nirvana ju do të keni bimë që kryejnë funksionet e tyre sikur të rriten për një periudhë dukshëm më të gjatë.
 • Ju do të merrni një ngjyrosje më të mirë pavarësisht se cili varietet ju rritet, por Nirvana  është një produkt veçanërisht efektiv në ndihmën për të arritur ngjyra të ndritshme vjollcë.
 • Do të kultivoni bimë me shije dhe aromë më të theksuar. Prodhuesit që kanë vite që përdorin lëndë ushqyese artificiale për të rritur të njëjtën ngjyrë, do të vërejnë një ndryshim të vogël në shijen dhe cilësinë e të korrave në momentin që shtojnë Nirvana-n. Ju  gjithashtu merrni një rritje të polifenolëve dhe estereve (elementë jashtëzakonisht të favorshëm) që rritin aromën dhe aromën.
 • Nirvana vepron në simbiozë me bakteret dobiprurëse në zonat rrënjë.
 • Disa nga përbërësit e Nirvanas sigurojnë lule dhe fruta që rriten shpejt me përbërje të rralla, si rezultat i të cilave ato rriten në madhësi dhe rritin cilësinë e tyre.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdorimi:

 

2 ml për 1 litër nga java e 3-të deri në 6-të e lulëzimit.

 

Nirvana mund të shtohet si spërkatje në gjethe ose në planin tuaj të të ushqyerit. Për shembull, prodhuesit që përdorin metoda aeroponike do të përdorin Nirvana si një spërkatje në gjethe.


Në rast se doni t'i mbani gjërat të thjeshta, një pleh bazë cilësor, një stimulues cilësor i rrënjëve, së bashku me Nirvana do t'ju çojnë shumë, shumë larg.


Mund t'ju duhet të blini dhjetë suplemente nga prodhues të ndryshëm për të marrë rezultatet që mund të keni me një infuzion me Nirvana!

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM