Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Stimulues për rritjen dhe lulëzimin CANNA PK 13-14 1L - stimulues i lulëzimit

CANNA PK 13-14 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 1,972.00lek
  • Kodi:
    588
  • Pesha:
    1.325 kg

CANNA PK 13/14 është një kombinim i mineraleve që stimulojnë lulëzimin, në një formë më të absorbueshme nga bimët.

 

Ky produkt u zhvillua posaçërisht për fazën e lulëzimit të bimëve me rritje të shpejtë. Është e lehtë për t'u përdorur dhe është një garanci për rendimente më të larta pa shumë përpjekje. CANNA PK 13/14 është një përzierje e macronutrientëve fosfor dhe kalium. Fosfori është një element përgjegjës për pjellorinë e bimëve. Prania e saj është një parakusht për formimin e mollëve të frutave. Përveç kësaj, ka një rol të rëndësishëm në formimin dhe forcimin e indeve, e cila nga ana tjetër rrit rezistencën e bimëve.

Kaliumi luan një rol të rëndësishëm në fotosintezën, është i përfshirë në formimin e proteinave, përmirëson cilësinë e frutave dhe forcon rezistencën e bimëve ndaj stresuesve- temperaturat e ulëta, thatësira, sëmundjet dhe armiqtë, etj.

 

Suplementi CANNA BOOST ACCELERATOR, i cili përshpejton metabolizmin, rrit efektin e CANNA PK 13/14. CANNA PK 13/14 siguron elemente shtesë të nevojshme për lulëzimin, dhe CANNA BOOST ACCELERATOR jep energjinë për të absorbuar këto elemente. Me këtë kombinim, bima do të ketë ngjyra edhe më të fuqishme e të bollshme.

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

CANNA është e njohur ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponike dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të madh të mundshëm.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

E aplikueshme në çdo mjedis:

 

 

-CANNA PK 13/14 mund të përdoret në çdo mjedis.

-CANNA PK 13/14 përdoret në kultivimin e bimëve në tokë, me sisteme riqarkullimi, në kultivimin me nënshtresën e kokosit dhe në sistemet e rrjedhjes në mbetje. CANNA PK 13/14 është i përshtatshëm për kultivim të brendshëm dhe të jashtëm.

 

 

Përdorni 15 ml CANNA PK 13/14 për 10 litra tretësirë