Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Top Max 1L - stimulues i lulëzimit

Top Max 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 3,231.26lek
  • Kodi:
    181
  • Pesha:
    1.150 kg

TopMax është një stimulues tërësisht organik, i projektuar për përdorim gjatë fazave të lulëzimit dhe pjellorisë së zhvillimit të bimëve.

 

 

Top Max punon duke rritur normën e ndarjes qelizore të bimëve lulëzuese dhe frutore, e cila është një parakusht për rritjen e numrit dhe madhësisë së luleve dhe fruits.It stimulon zhvillimin e luleve, duke rritur marrjen e lëndëve ushqyese dhe duke maksimizuar transportin e molekulave të sheqerit në ngjyra. Top Max liron elemente të rëndësishme të tilla si kalciumi, hekuri dhe magnezi, të cilat janë treguar për të stimuluar metabolizmin e bimëve.

Përmban një kombinim të acideve fulvinike dhe humike që lehtësojnë  marrjen e lëndëve  ushqyese.

BioBizz përdor mineraloidin Leonardite natyral si burim të acideve humike dhe fulveike.

 

Karakteristikat kryesore të Top Max përfshijnë:

 

  • Rritje e shtimit të lëndëve ushqyese dhe CO2
  • Stimulon ndarjen e qelizave dhe riprodhimin
  • Ëmbëlson shijen e frutave
  • Rrit prodhimin e luleve/frutave dhe prodhimin total


Ndërsa Top Max mund të duket i shtrenjtë, është një shtesë organike efektive që ndihmon për të rritur rendimentet e përgjithshme. Ka pasur studime të shumta mbi dobitë e përdorimit të huminës dhe acideve fulvinike në hortikulturë, të cilat arrijnë në përfundimin se ato veprojnë në mënyrë të ngjashme me ndihmësit për të stimuluar zhvillimin e bimëve. Në përgjithësi, Top Max është një kosto fillestare që kompensohet nga rritja e rendimenteve - ne rekomandojmë përpjekjen.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehërat dhe shtesat e parapëlqyeshme nga shumë prodhues që preferojnë produktet organike. BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Използвайте: 

по време на цъфтежа в доза от 1-4мл/Л, с всяко поливане

 

За най-добри резултати използвайте добавката Top Max,заедно с основния тор за цъфтеж Biobizz Bio Bloom.

 

Разклатете добре преди употреба!Съхранявайте на хладно и тъмно място, недостъпно за деца и домашни животни!

 

Предварителното смесване на органични продукти не се препоръчва,тъй като те започват да ферментират,ако се оставят за повече от 24 часа!