Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Kushie Kush 1L - stimulues mineral i lulëzimit

Kushie Kush 1L - stimulues mineral i lulëzimit

Çmimi: 5,416.00lek
 • Kodi:
  743
 • Pesha:
  1.150 kg

Kushie Kush është një stimulues specifik i luleve me kombinimet e sakta të fosforit, kaliumit, aminoacideve, bashkë-faktorëve, shkarjeve metabolike dhe substancave të tjera që ushqejnë bimët tuaja me gjithçka që ju nevojitet, kështu që ato e tejkalojnë shumë potencialin e tyre gjenetik. Kushie Kush rrit peshën e të korrave dhe të fuqisë.Nga ky produkt janë përftuar ndritshëm, të rëndë, të dendur, buds ngjitës.

 

 

Disa bimë kanë nevojë për një përforcues shumë specifik për të marrë më të mirën prej tyre. Kushie Kush i ndihmon të prodhojnë sasi të mëdha ngjyrash aromatike dhe të fuqishme. Askush tjetër nuk prodhon një përforcues specifik për këtë varietet bimor, duke e bërë këtë produkt unik.

 

 • Projektuar nga një ekip shkencëtarësh të shquar të përkushtuar për të bërë produkte të shkëlqyera
 • Prodhuar sipas standardeve më të larta të mundshme
 • Siguron fosfor dhe kalium shtesë (PK) dhe pak azot në sasitë e duhura për lulëzimin e bollshëm dhe vajrat intensive në disa bimë.
 • Përmban L-aminoacide - blloqet ndërtuese të proteinave & luleve
 • E përsosur për përdorim me lëndë ushqyese të përparuara gamën e ushqyesve dhe stimuluesve thelbësorë

 

 

Pothuajse të gjitha përforcuesit e luleve përmbajnë P dhe K, të cilat janë të nevojshme në sasi të mëdha gjatë periudhës së lulëzimit. Kushie Kush siguron PK, por në pjesë shumë specifike që do të bëjë që këto bimë të prodhojnë sasi të optimizuara të ngjyrave më të fuqishme.  Aminoacidet sigurojnë blloqet ndërtuese të proteinave për të rritur lulëzimin dhe rritjen e metabolizmit.  Kushie Kush përmban një gamë të plotë të aminoacideve nga burimet e cilësisë më të lartë.

 

 

Kushie Kush rrit ndjeshëm numrin, madhësinë dhe cilësinë e luleve tuaja!Ky përforcues është plotësisht i pajtueshëm me Sensi Bloom, Grow/Bloom/Micro & Connoisseur dhe nuk do të ndikojë në teknologjinë e tyre të përsosur pH.

 

Kushie Kush është projektuar për përdorim si një nxitës lulesh dhe stimulues përveç mediumit tuaj të zakonshëm ushqyes bazë hidrofunksional  (në mënyrë të preferueshme Nutrientët e Avancuar Sensi Bloom ose Connoisseur) nga java në javë nga lulëzimi.


Nëse përdorni produkte të tjera nga prodhues të tjerë, mund t'ju duhet të kontrolloni dhe të rregulloni pH- në. Bimët me rritje më të ngadaltë dhe ato që nuk janë 100% të shëndetshme do të kërkojnë një dosage më të ulët.
NPK: 1-3-8

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
Përdorni 2 ml për litër në javët 1-6 të lulëzimit