Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø200 - 1125m3 RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø200 - 1125m3 RHINO FILTERS - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 21,000.00lek
  • Kodi:
    901
  • Pesha:
    13.500 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi midis 9-18 muajve, filtrat

 

 

Rhino Pro siguron mbi dy vjet punë shumë efikase. Hidrokarburet e përfshira në to prodhohen në Australi dhe kanë cilësinë më të lartë.

 

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Që kopshti dhe korrja të jenë cilësore, duhet të mendosh edhe për pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ajrosje.

 

Filtri është një pjesë e rëndësishme kur përpilohet një sistem ventilimi. Funksioni i filtrave është të marrë dhe të pastrojë ajrin. Parandalo që erërat e mprehta të dalin nga ndërtesat.

 

 

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 600 mm
  • Diametri: 300 mm
  • Flange: 200 mm
  • Performancë optimale: 1125 m³/h