Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KIT PROMOCIONAL "Rhino-Can 160" - çantë e ventilimit të serrës

"Rhino-Can 160" - çantë e ventilimit të serrës

Çmimi: 28,797.00lek
  • Kodi:
    875
  • Pesha:
    11.100 kg

Kompleti "Rhino-Can 160" është një opsion i përshtatshëm për një dhomë për rritje me madhësi 6 metra katrorë.

Kompleti i ventilimit i përbërë nga:

- Filtra Rhino Pro Ø 160/800 m3/h

- Ventilator RK CAN Ventilator Ø 160 / 780m3

Ajri i pastër është një faktor kryesor në rritjen e bimëve në ambiente të mbyllura !

Çdo dhomë e rritjes (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen. Këtu janë komponentët më të rëndësishëm të nevojshëm për të ndërtuar sistemin ideal të ventilimit për nevojat tuaja.

Merrni një komplet të volitshëm ventilimi për filtrin Rhino të serrës dhe ventilatorin CAN Fan - nga markat kryesore të këtij lloji të produkteve.

Nëse dëshironi, kompletit mund t'i shtohet një kanal ajri fleksibël me pambuk Sonoconnect 160 mm .

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë