Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KIT PROMOCIONAL "Rhino-Max" - çantë e ventilimit të serrës

"Rhino-Max" - çantë e ventilimit të serrës

Çmimi: 44,380.00lek
  • Kodi:
    894
  • Pesha:
    23.300 kg

Seti "Rhino-Max" është një opsion ideal nëse dhoma juaj e rritjes është 9-10 metra katrorë.

 

 

Kiti "Rhino-Max" përmban:

- Fan Max -200/1218 m3 tifoz

- Filtër Rhino Pro 250/1350 m3

- Përshtatës -200>>,250

 

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një ventilim të bërë mirë system.In mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe korrja të jetë cilësore, ju duhet të konsideroni gjithashtu pastrimin, duke sjellë ajër të freskët në dhomë dhe ventilim. Këtu janë paraqitur përbërësit më të rëndësishëm të nevojshëm për ndërtimin e idealit, për nevojat tuaja, sistemin e ventilimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë